Erhverv

Tagmand med stor knowhow

Hos Lunds ApS har vi mange års erfaring med tagarbejde, og det gør os i stand til at vurdere forholdene hurtigt – og herefter vælger vi den mest optimale løsning. Ligeså vigtigt som det er at have et godt fundament, ligeså vigtigt er det at have et solidt tag. Taget er husets isolering mod vind og vejr samt følgerne heraf, og derfor er det altafgørende, at taget er isoleret korrekt og har den rette konstruktion. Vi har erfaring med både renovering og nybyggeri, og vi er derfor i stand til at finde solide løsninger til de rigtige priser.

 

Professionelt tagarbejde til erhverv

I løbet af vores mere end 30 år i tagdækningsbranchen har vi leveret kvalitetssikrede resultater for både private og erhvervskunder. Vi har blandt andet udført tagarbejde på forskellige lagerhaller, hvor vores service tilbyder, at vi i en dialog med kunden kan udvælge de bedst egnede materialer til at løse den gældende arbejdsopgave.
I arbejdet med erhvervskunder indebærer tagarbejdet ofte et større omfang – og her er ingen opgave for stor til os. Vi varetager gerne dit tagprojekt, uanset om det drejer sig om montering af tag på hele din landbrugsejendom eller tagdækning af din nyopførte lagerhal. Uanset om kunden ønsker et underlag af trapezplader, betondæk eller krydsfiner, kan vi med garanti i fællesskab finde frem til den bedste løsning.

 

Få mere at vide

Ønsker du at vide mere, kan du naturligvis altid tage kontakt til os. Du kan enten ringe til os på tlf.  23 98 92 30 eller skrive til os på mailadressen hans@lundsaps.dk. Vi har mange kunder fra Skjern og Herning, men vi tager imod forespørgsler fra kunder i hele landet.

Untitled-3 Untitled-2