Privat

Lunds ApS udfører professionelt tagarbejde

Hvis du har brug for en erfaren samarbejdspartner, som kan varetage forskellige løsninger inden for tagarbejde – så kan du trygt vælge os. Da vi har mere end 30 års erfaring med tagarbejde, kan vi med stolthed sige, at vores resultater og dermed vores kompetencer er af højt niveau. Vi ved, hvor stor betydning taget har for det overordnede indtryk af en bygning, og derfor vægter vi et æstetisk flot resultat højt. Derudover prioriterer vi til enhver tid en solid løsning, da taget skal være i stand til at trodse de forskellige vejrrelaterede udfordringer for at undgå unødvendige omkostninger.

Kvalitetsmaterialer sikrer langtidsholdbare tagløsninger

Vi ved, hvor meget kvalitet kan påvirke slutresultatet, og derfor bruger vi udelukkende de bedste materialer, så isoleringen af taget er i orden. Ved vores arbejde i tagbranchen arbejder vi med tagpap, da det er at foretrække for en mere fri udformning af taget. Tagpap er en god løsning, da kunden får et stilrent design, som kan formes efter kundens ønsker. Vi går altid i dialog med kunden og tager os god tid til at klarlægge kundens ønsker og krav til tagarbejdet.

Lad os udføre dit tagarbejde

Hvis du har lyst til at vide mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig – kan du kontakte os på telefon eller mail. Ring til os på 23 98 92 30 eller skriv en mail til hans@lundsaps.dk. Vi er beliggende i Skjern, men vi har også mange kunder fra Herning. Hvis du ikke er bosat i området, er du naturligvis stadig velkommen til at kontakte os.

Untitled-5 Untitled-4