Stillinger

Tagdækker søges – kvalitetsbevidst og selvstændig

Brænder du for håndværk i høj kvalitet og god kundeservice?

Lunds Tagdækning søger faglært eller erfarn tagdækker/servicemand.

Du bliver en del af et engageret og dynamisk team med et godt arbejdsklima, hvor man arbejder sammen og vægter kvalitet og kundeservice højt. Du bliver udstyret med kvalitetsværktøj og arbejdstøj, og får løn efter kvalifikationer. For den rette medarbejder, er der udviklingsmuligheder fagligt og personligt.

Det er vigtigt, at du har et bredt kendskab til alle fagets facetter, og at du kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Endvidere er du fleksibel indrettet, du er mødestabil og du har en håndværksmæssig stolthed.

Du er velkommen til at få svar på eventuelle spørgsmål ved at ringe til Hans Lund på 2398 9230.

Send din ansøgning til:
hans@lundsaps.dk og mærk mailen i emnet “servicemand”

Bemærk, ansøgninger behandles løbende.

Hvem er vi:
Lunds Tagdækning, giver professionel rådgivning om den bedste tagløsning, valg af materialer og udluftning af tagkonstruktionen.

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor tagdækning og udfører mange forskellige tagløsninger både for private og erhverv.

Kvalitet er en afgørende faktor for os og vi er stolte af vores håndværk. Det vil vi gerne, afspejler sig i vores opgaver, så kunderne altid er tilfredse, når vi har udført en opgave. Derfor starter vi også altid en opgave med at afstemme kundens forventninger med de forskellige muligheder/designs vi kan tilbyde, så husets arkitektur og tagets udseende bliver til en flot helhed.